Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – S-a redeschis piața agroalimentară din Dej. Vezi măsurile luate de autorități ce trebuie respectate pentru cumpărături în siguranță

0 2.173

S-a redeschis piața agroalimentară din municipiul Dej. Măsurile luate pentru a preveni extinderea epidemiei de coronavirus sunt respectate cu ajutorul forțelor de poliție, jandarmerie, dar și cu ajutorul angajaților primăriei.

Azi, 14 aprilie, s-a redeschis piața agroalimentară din municipiul Dej. La fața locului sunt angrenate forțe ale poliției, jandarmeriei, dar și personal al primăriei, care supraveghează respectarea tuturor măsurilor pentru prevenirea răspândirii epidemiei de coronavirus.

Astfel, toți cei care doresc să intre în piață sunt nevoiți să stea la coadă, rând care pornește din parcarea subterană a pieței. Accesul se face printr-un singur loc și fiecare persoană trebuie să treacă printr-un cort ce pulverizează substanțe dezinfectante.

În piață se află aproximativ 50 de comercianți care vând marfă de sezon, pornind de la ridichi până la răsaduri, dar și miere, lactate și brânzeturi.

Totodată angajații Primăriei supraveghează sectorul de lactate și nu permit intrarea mai mult persoane. La fel este supravegheată și intrarea prin cort.

De asemenea, polițiștii locali au grijă ca oamenii să respecte distanța regulamentară între persoane atât la coadă cât și la tarabe.

Cu toate acestea nu toți comercianții poartă materiale de protecție precum mască și unele mărfuri nu sunt acoperite cu folie. Nu în ultimul rând această situație oricât ar fi de incomodă, dar necesară, a stârnit și nemulțumiri printre unele persoane ce își doresc să intre în piață pentru a-și face cumpărăturile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More