Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO/FOTO – Sală arhiplină la Gherla la ”Crăciunul Majoretelor”

0 59

spectacol craciunu majoretelor gherla005

Sala Municipală de Cultură Gherla s-a dovedit neîncăpătoare la evenimentul organizat vineri seară în scop caritabil. ”Crăciunul majoretelor” a atras spectatori de toate vârstele, care au umplut până la refuz sala de spectacole din Gherla.

Evenimentul organizat de Someșeanul.ro și Casa Municipală de Cultură Gherla în colaborare cu Valer Art și Sprayart.info a fost un spectacol plin de momente artistice. Majoretele au fost principalul punct de atracție, că doar a fost ”Craciunul majoretelor”. Au urcat pe scenă trupa de majorete MCM, majoretele Dancing Queens, majoretele A&B, formația de dans modern de la Clubul Copiilor Gherla, formația de dans Silly-Billy (coordonator Olimpiu Șipoș), dar și soliști vocali din Gherla și Dej: Ioana Ispas, Bowtie, L.D., Mădălina Rus, Deona Roman sau Andrei Mureșan.

În spectacol a mai cântat la vioară Andrei Meseșan, Răzvan Bătinaș a prezentat un număr spectaculos de dans, iar la fel de spectaculos a fost și numărul de flair bartending al lui Lavi Pop. Un alt moment de mare spectacol și pe gustul publicului a fost demonstrația de spray art prezentată de Zoltan Martonoș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More