Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Smiley, sărbătorit pe scena Zilelor Dejului. Dejenii i-au cântat ”La mulți ani”, apoi el le-a oferit un concert memorabil

0 3.781

Zilele Municipiului Dej au continuat sâmbătă cu o nouă seară dedicată tineretului, una în care Smiley a fost cap de afiș.

După ce vineri seara dejenii au fost încântați de concertele susținute de Ami, Grasu XXL sau Carla’s Dreams, sărbătoarea dedicată Zilelor Municipiului Dej a continuat sâmbătă cu alți artiști de renume ai muzicii românești.

Așteptată de un public inimos și dornic de distracție, Lidia Buble a încălzit atmosfera pentru fanii aflați în fața scenei, aceștia fredonând alături de artistă cele mai cunoscute melodii ale acesteia.

Atmosfera a devenit cu adevărat magică la concertul trupei Cargo, care și-a prelungit timpul alocat pentru spectacol din dragoste pentru fanii înflăcărați, care au cântat permanent cu artiștii de pe scenă și chiar au cerut ”Bis”.

Însă povestea serii de sâmbătă a devenit electrizantă abia spre miezul nopții, când pe scenă a urcat Smiley, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți din țara noastră. Sute de fane înfocate, de la cele mai fragede vârste și până la femei în toată firea s-au înghesuit în fața și pe lateralele scenei pentru a fi cât mai aproape de Smiley.

Dejenii i-au cântat acestuia ”La mulți ani”, având în vedere că doar cu o zi în urmă fusese ziua lui de naștere, iar Smiley i-a răsplătit cu un concert care să le rămână veșnic în amintire.

Smiley și trupa lui nu s-au dat duși de pe scenă, deși depășiseră cu mai bine de o jumătate de oră timpul alocat pentru acest show, rămânând impresionați de căldura cu care publicul i-a primit și i-a însoțit pe tot parcursul spectacolului.

La final, Smiley a coborât de pe scenă, fiind asaltat de sute de fani care doreau autografe sau fotografii cu idolul lor, însă, din cauza aglomerației și a numărului mare de solicitări, artistul nu și-a mai putut bucura toți admiratorii.

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1963812610348163.1073742442.467241263338646&type=1&l=e9ae3c29a9

Zilele Municipiului Dej continuă duminică, începând cu ora 14, cu cea de-a 41-a ediție a Festivalului Culturii Populare Someșene ”SAMVS”, în cadrul căruia artiști de muzică populară din Transilvania și nu numai vor aduce în fața dejenilor momente de sărbătoare pe ritmuri folclorice.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More