Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO ȘOCANT – Doi bărbaţi au murit după ce au fost loviţi de lemnele căzute dintr-o remorcă

4 186

autotractor lemne

Tragedie în localitatea bistrițeană Tureac, după ce un autotractor s-a răsturnat într-o curbă. Lemnele din remorcă au căzut pe doi bărbați, ambii decedând la scurt timp.

Accidentul s-a petrecut pe DN 17 în localitatea Tureac. Șoferul autotractorului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul volanului, remorca făcând balans şi răsturnându-se într-o curbă. Lemnele au ajuns pe carosabil, dar şi în staţia de autobuz, unde i-au lovit pe cei doi bărbaţi.

Unul dintre bărbați, în vârstă de 50 de ani, a murit pe loc, iar celălalt, în vârstă de 30 de ani, a murit la scurt timp, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-l salva.

Conducătorul autotractorului este și el din localitatea Tureac. Martorii spun că șoferul, în vârstă de 20 de ani, nu ar deține permis de conducere pentru mașini mari de marfă. O a treia persoană care se afla în stația de autobuz a scăpat fără a fi rănită.

“Este vorba de un autotractor cu o remorcă încărcată cu buşteni, condus de un şofer de 20 de ani din Tureac, şi care circula pe DN 17 din direcţia Piatra Fântânele – Bistriţa. Într-o curbă pe raza localităţii Tureac, remorca a intrat în balans şi din ea au căzut buşteni care i-au accidentat mortal pe doi bărbaţi aflaţi pe marginea drumului într-o staţie de autobuz. Şoferul va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă. Vom vedea ce viteză a avut, ce traiectorie, dacă încărcătura era bine asigurată. Verificăm totodată firma de transport, de unde a exploatat lemn, unde-l ducea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa – Năsăud, insp. Antonela Pop.

http://www.youtube.com/watch?v=qbecHV648vE

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More