Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Tânără rănită pe o pârtie din Maramureș, transportată de salvamontişti

0 108

O tânără de 19 ani care a suferit mai multe traumatisme, la cap şi la membre, duminică, după ce a alunecat şi a căzut pe pârtia Moski din judeţul Maramureş a fost transportată de salvamontişti până la ambulanţă, pentru a fi transportată la spital.

Salvamont Maramureş a anunţat, pe pagina de Facebook, că a intervenit, duminică, după ce o turistă în vârstă de 19 ani, aflată în drumeţie pe pârtia Moski, în coborâre de la Mogoşa, a alunecat şi a căzut.

Tânăra a suferit mai multe traumatisme, inclusiv unul cranian, cu pierdere de cunoştinţă, dar şi la mâna dreaptă şi piciorul drept, cu posibilă fractură.

„Echipa de prim-răspuns aflată în patrulare a intervenit în mai puţin de 25 minute de la apel şi ajunsă la faţa locului a acordat primul ajutor, aplicând gulerul cervical, folosind targa lopată şi salteaua vacum”, arată Salvamont Maramureş.

Fata a fost coborâtă până la punctul de acces al ambulanţei unde a fost predată în siguranţă, urmând a fi transportată la spital pentru investigaţii medicale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More