Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Tatăl criminal a fost prins. A încercat să se sinucidă

0 1.216

Tatăl copilului de 8 ani din Cluj, găsit mort la trei zile după ce a fost dat dispărut, este internat la UPU Cluj-Napoca după o tentativă de suicid la care a recurs când a fost prins de polițiști. El va rămâne peste noapte în spital.

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Cluj-Napoca au declarat că bărbatul are plăgi prin înjunghiere, probabil prin autoagresiune, în zona coastelor, toracelui și la încheieturile de la mâini.

„Este stabil hemodinamic și respirator, iar leziunile sunt în curs de investigare. În funcție de rezultatul investigațiilor, va fi direcționat către o altă secție a spitalului”, au spus reprezentanții SCJU Cluj-Napoca, citați de Mediafax.

Bărbatul urmează ca miercuri, în funcție de starea de sănătate, să fie audiat de procurori.

Acesta este principalul suspect în cazul uciderii copilului său, în vârstă de 8 ani, găsit înjunghiat în mașina cu care cei doi plecaseră în concediu, în Ungaria.

Mama copilului s-a alarmat când fostul soț nu l-a adus pe cel mic acasă, după ce au fost în vacantă în Ungaria. Disperată, a cerut ajutorul polițiștilor.

Copilul ar fi trebuit să se întoarcă împreună cu tatăl său, din vacanță, din Ungaria. Pentru că n-a mai apărut, mama sa a anunțat poliția. Tatăl a fost căutat de sute de jandarmi și polițiști și a fost dat în urmărire națională.

Mama spune că, în ultima perioadă, copilul se purta ciudat, ca și cum s-ar fi temut de tatăl său: “Copilul era agitat. Ultimele două săptămâni au fost foarte ciudate. Copilul de multe ori plângea, se simțea cumva stresat de către tată, că era cumva… starea de spirit a tatălui era reflectată asupra copilului.” 

Din păcate, cele mai negre gânduri s-au adeverit. Copilașul a fost găsit mort în mașina abandonată pe câmp. Criminaliștii spun că a fost înjunghiat mortal.

Tatăl care și-a ucis băiețelul de 8 ani, la Cluj, a încercat apoi să se omoare, dar n-a avut curaj. El a fost prins marți seara, la aproape 12 ore după ce trupul băiețelului a fost găsit în mașina bărbatului, abandonată la marginea șoselei.

Bărbatul a fost capturat în satul Filea de Jos, la aproximativ 3 km. de locul unde abandonase mașina în care, pe bancheta din spate, era fiul lui mort. În Filea de Jos primul care l-a zărit a fost un copil, care a alertat polițiștii prezenți în număr impresionant în comună. În momentul când i-a văzut pe polițiști, bărbatul a încercat să își ia viața, cu un cuțit pe care-l avea asupra lui, cel mai probabil același cu care și-a ucis fiul.

El s-a înjunghiat de trei ori în stern, una singură dintre răni fiind mai adâncă. Preluat de o ambulanță, bărbatul a fost audiat preliminar chiar în drum spre spital și surse din anchetă au dezvăluit că i-a spus procurorului că a vrut să se omoare, dar n-a avut curaj. Înainte de a fi capturat, a încercat să-și taie și venele.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More