Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Țigarete de contrabandă descoperite de polițiștii bistrițeni

0 50

tigari de contrabanda

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud au depistat, în trafic, un tânăr care transporta, fără documente legale, aproximativ 50.000 de ţigarete de provenienţă Republica Ucraina

La data de 19 martie a.c., poliţişti ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud  au oprit în trafic, pe raza localităţii Telciu, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Chişineu Criş, judeţul Arad, despre care existau suspiciuni că ar fi transportat ţigarete de contrabandă.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, poliţiştii au descoperit în habitaclul autoturismului şi în portbagaj 50.000 de ţigarete, de provenienţă Ucraina, fără documente legale de provenienţă şi despre care existau indicii că ar fi fost introduse în România prin alte locuri decât cele supuse controlului vamal.

Ca urmare a cercetărilor efectuate a rezultat faptul că ţigaretele ar proveni din contrabandă şi ar fi fost achiziţionate, de pe raza judeţului Maramureş, de la mai multe persoane.

Valoarea de piaţă a ţigaretelor descoperite este estimată la aproximativ  25.000 de lei. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de contrabandă.

Faţă de tânărul în vârstă de 29 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru dispunerea unei măsuri preventive.

http://youtu.be/EWYMLnebtj8

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More