Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Transporta anabolizante ascunse în franzele

0 45

anabolizante ascunse in paine

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au descoperit, ascunse în bagajele personale ale unui cetățean român, inclusiv în două pâini, 350 tablete și 6 fiole anabolizante.

În data de 09 ianuarie s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru a intra în țară, cetățeanul român Georghe P., în vârsta de 45 ani, conducând un autocar marca Setra.

La controlul de frontiera efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali, a descoperit, ascunse în bagajele personale ale bărbatului, inclusiv în două franzele, 350 tablete (250 comprimate Proviron-Ver, 100 comprimate Anastrover) și 6 fiole anabolizante.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reținerii anabolizantelor în vederea confiscării și sancționarea contravențională a persoanei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More