Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Trei tâlhari filmați la Cluj, atacând pe stradă un om nevinovat. Dacă-i recunoașteți, anunțați autoritățile

0 153

Un Pub din Cluj-Napoca a dat publicității pe pagina de Facebook o filmare surprinsă în dimineața zilei de 1 februarie 2017, în zona localului, în timp ce un tânăr era atacat mișelește de trei tâlhari.

Pe imagini se observă cum tânărul se deplasa în drumul lui fără să aibă treabă cu nimeni, iar cei trei tâlhari apar din spate. Unul dintre netrebnici îi dă în față cu spray tânărului nevinovat, apoi un altul îl atacă și-i pune pe față o batistă îmbibată într-o soluție tranchilizantă, și apoi îl prinde de gât și de cap și îl pune la pământ, în timp ce un alt tâlhar încearcă și reușește să-i sustragă rucsacul victimei.

Căzut la pământ, tânărul nu poate să riposteze și este asaltat imediat de doi dintre atacatori, care încep să-l buzunărească pentru a-i sustrage bunurile de valoare. Reușesc cu mult efort să-i scoată portofelul din buzunar, scot banii și ce mai aveau nevoie de acolo, apoi îl aruncă pe jos lângă victimă, tot unde a aterizat și rucsacul deja golit de conținut al tânărului.

Reprezentanții localului clujean cer oamenilor de bună credință care îi pot recunoaște pe cei trei tâlhari să anunțe imediat cea mai apropiată secție de poliție sau la numărul unic de urgență 112.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More