Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Un autocar cu 50 de români la bord a luat foc în Ungaria

0 53

autocar incendiat ungaria

Un autocar în care călătoreau 50 de români a ars la graniţa Ungariei cu Austria. Pasagerii au reuşit să coboare imediat după izbucnirea incendiului şi nu s-au întregistrat victime, însă bagajele lor au ars în totalitate.

Incendiul autocarului a avut loc pe autostrada M9, la doar 7 kilometri de granița cu Austria. Călătorii au simțit că miroase a ars, iar în scurt timp interiorul autocarului a fost înecat de fum.

Imediat, șoferul a oprit autocarul și toți pasagerii au coborât, pentru ca în doar câteva secunde întreg autocarul să fie cuprins de flăcări. Din fericire, nu s-au înregistrat răniți, dar pasagerii nu și-au mai putut salva și bagajele. Unii pasageri au rămas doar cu hainele cu care erau îmbrăcați și actele ce le aveau asupra lor. Alții, însă, și-au pierdut și actele, banii și alte obiecte personale pe care le aveau în bagaje.

Autocarul aparține firmei Double-t și se deplasa din București spre Munchen, cu turiști români care urmau să petreacă revelionul în Germania. Compania le-a pus la dispoziție un alt autocar pentru a ajunge la destinație.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More