Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Un polițist din Cluj, cercetat pentru că a întreținut relații sexuale cu o fată de 16 ani. Există și suspiciuni de viol

2 69
politist1
Foto: newscluj.ro

O fată de 16 ani dintr-o localitate clujeană a ajuns să renunțe la școală după o relație cu un polițist. Adolescenta era amanta polițistului, șef de post într-o comună clujeană.

Povestea a început în urmă cu aproape un an. Fata lucra într-un bar pe perioada vacanței de vară din 2013 și a fost sedusă de tânărul polițist, care i-a promis adolescentei bani și protecție dacă o să întrețină raporturi sexuale cu el. Omul legii n-a ținut cont de faptul că este însurat și acasă are o nevastă și un copil.

A continuat relația cu tânăra elevă, a dus-o chiar și în patul conjugal de câteva ori, relația celor doi întinzându-se pe o perioadă de 8 luni de zile.

În toamna anului trecut a început idila dintre cei doi, iar fata, naivă de felul ei, a acceptat această relație tocmai pentru că primea bani de la polițist și găsea în el mereu un sprijin. Asta până în primăvara acestui an, când fata a descoperit că are sifilis, iar colegii ei de școală au aflat că este amanta unui polițist.

De rușine, tânăra s-a retras de la școală, iar mama acesteia a aflat abia pe urmă de relația fetei ei cu șeful de post. Acum, polițistul (Florinel Mateș) este cercetat de superiori, după ce un coleg de-al lui a aflat întreaga poveste și și-a informat superiorii.

„Aspectele semnalate fac obiectul unei anchete interne. În urma primelor verificări, IPJ Cluj a dispus declanşarea cercetărilor prealabile faţă de poliţist şi înştiinţarea unităţii de parchet competentă, după calitatea persoanei, pentru a stabili dacă există indicii de săvârşire a unei infracţiuni şi dacă se impune înregistrarea unui dosar de cercetare penală”, a declarat pentru www.NewsCluj.ro, Simona Virci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

În ceea ce o privește pe tânără, aceasta va fi inclusă într-un program de consiliere psihologică, pentru a-și putea relua studiile, iar Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj a demarat o anchetă în acest caz.

Conform celor relatate de minoră, aceasta a fost supusă mereu perversiunilor sexuale și chiar a fost victima unui viol în grup, în care au fost implicați și prieteni sau colegi de-ai polițistului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Drutica spune

    Ca romanul nu-i nici unul,unul toti si toti ca unul !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More