Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Un preot din Bistrița, prins făcând speculă cu bilete la amicalul România-Spania de la Cluj

0 57

Meciul amical de fotbal dintre reprezentativele României și Spaniei, programat peste două săptămâni pe Cluj Arena, a trezit interesul zecilor de mii de iubitori ai fotbalului din Transilvania, dar și a celor interesați să facă mici afaceri pe seama evenimentului.

În ”breasla” bișnițarilor care au cumpărat bilete la meciul de pe Cluj Arena și le-au scos apoi la vânzare la suprapreț pe internet a intrat și un preot din Bistrița-Năsăud.

Tudor Șumandea, preot în localitatea bistrițeană Budești, a spart gura târgului, cerând pentru patru bilete la acest meci nu mai puțin de 2000 de lei pentru fiecare, adică de 10 ori mai mult decât cel mai scump bilet la acest meci.

Bineînțeles, odată desconspirat și ”dat în gât” pe internet, preotul neagă orice implicare în această afacere necurată și susține că i-a fost spart contul de Facebook.

Deși superiorii din cadrul Bisericii îi iau preotului apărarea, Mitropolia Vadului, Feleaculuișsi Clujului a deschis totuși o anchetă.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More