Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Un tânăr al cărui tată a murit de COVID, huiduit de protestatarii anti-restricții: „Acum două zile a murit tata de COVID şi voi protestaţi? Să vă fie ruşine”

0 1.252

Un tânăr a fost huiduit de protestatarii anti-restricții, după ce a ieșit la balcon pentru a le reproșa că tatăl său a murit în urma infecției cu coronavirus. S-a întâmplat în Constanța, unde manifestanții au aruncat cu sticle, au fluturat steaguri, au suflat în vuvuzele şi au scandat împotriva restricţiilor.

În Constanţa, un bărbat, al cărui tată a murit de COVID, care a ieșit la balcon pentru a le atrage atenția manifestanților cu privire la gravitatea bolii a fost huiduit. Bărbatul le-a transmis manifestanților că tatăl lui a murit de Covid, iar cadrele medicale se luptă să-i facă bine pe oameni, dar asta nu i-a făcut pe protestatari decât să-l huiduie și mai tare.

A murit tata acum două zile de COVID. Acum două zile a murit tata de COVID şi voi protestaţi? Să vă fie ruşine! Oamenii ăia, la Infecţioase acolo, se luptă pentru voi şi voi? Sunteţi nişte idioţi! Să n-ajungeţi acolo!”, a strigat bărbatul de la geam către protestatari.

”E război, nu vă dați seama?!?”, le-a strigat tânărul, vizibil afectat de situație. 

”Unde protestați așa?! Să intrați la secție, Boli Infecțioase, la ATI, să vedeți ce înseamnă oameni cu COVID acolo! Nu mai protestați așa. E război, nu vă dați seama?!”, a spus tânărul.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More