Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Un tânăr din Cluj a amenințat cu cuțitul, de la volan, un alt șofer

0 484

Un tânăr de 34 de ani din localitatea clujeană Călărași a fost surprins în timp ce amenința cu un cuțit un alt șofer. Bărbatul a fost ulterior identificat și este așteptat să dea explicații în fața polițiștilor.

Scenele au fost surprinse dintr-o altă mașină, aflată în spate. Cele două autovehicule circulau în zona localității Valu lui Traian din județul Constanța.

Șoferul autoturismului BMW, cu numere de Cluj, a făcut tot posibilul pentru a nu-i permite șoferului din spate să-l depășească, iar la un moment dat pe imagini se vede cum tânărul scoate un cuțit pe geamul șoferului.

Chiar și după ce flutură amenințător cu cuțitul, clujeanul nu se oprește și ,mai face câteva șicane până când trage în sfârșit pe dreapta și-i permite celui din spate să treacă. Acesta, înter timp, sunase la 112 pentru a raporta incidentul.

În urma aparitiei în spațiul public a acestor imagini, polițiștii au efectuat verificări, fiind astfel identificat conducătorul autoturismului. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Călărași, județul Cluj.

Acesta fost invitat la sediul Poliției municipiului Turda pentru clarificarea situației de fapt, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.


A fost dispusă măsura sancționării contravenționale conform Legii 61/1991, R, pentru săvârșirea de fapte de natură a provoca indignarea cetățenilor.

Totodată, acesta a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 R, pentru nerespectarea obligației conducătorului de autovehicul de se asigura că persoanele minore poartă centuri de siguranță sau sunt transportate în dispozitive de fixare în scaune pentru copii omologate.
In cauza, polițiștii au anunțat DGASPC, autoritate competentă, în vederea luarii măsurilor legale care se impun.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More