Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Voleibaliștii Unirii Dej s-au reunit azi sub comanda lui Ovidiu Macarie

0 183

someseanul-P1040297

Echipa de volei masculin CS Unirea Dej, a avut programată luni dimineața reunirea lotului și primul antrenament, desfășurat sub comanda noului antrenor, Ovidiu Macarie.

Celor 13 jucători prezenți azi la reunirea lotului li s-au transmis obiectivele echipei în sezonul 2015-2016, ce se așteaptă de la ei, atât în teren cât și în afara lui, dar și ce sarcini de joc va avea fiecare.

Atmosfera a fost una relaxantă, s-a mai și glumit, dar s-au pus la punct și câteva aspecte importante referitoare la noul sezon, la programul antrenamentelor și la pretențiile conducerii tehnice și administrative în ceea ce privește evoluția Unirii Dej în perioada următoare.

 

După o săptămână în care se vor acomoda cu atmosfera de la lotul echipei și vor reintra în febra antrenamentelor, voleibaliștii Unirii Dej vor pleca duminică într-un cantonament la Vatra Dornei.

Ovidiu Macarie, antrenorul Unirii spune că la prima întâlnire cu elevii săi i-a găsit pe voleibaliști ”voioși, cu chef de muncă.”

”Am făcut cunoștință cu ei, avem și doi jucători care au venit ieri, Rocamora Daniel, care este falsul echipei naționale a Spaniei, și Veselinovic, care este un sârb, un secund. Băieții cred că au înțeles ce vrem să facem, sper să avem un an bun, să ne îndeplinim obiectivele pe care ni le-am propus, adică o clasare în prima jumătate a campionatului.

Cu o parte dintre ei am lucrat chiar destul de recent la lot (n.r. la echipa națională a României, unde Macarie este antrenor secund), cu o parte am lucrat la loturile de juniori și tineret, și eu cred că o să avem un an bun, din punct de vedere profesional și din alte puncte de vedere”, a spus Ovidiu Macarie.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More