Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Zalăul și alte localități din Sălaj rămân fără apă până sâmbătă

0 577

Compania de Apă Someș a anunțat joi că, cel puțin pentru trei zile, municipiul Zalău dar și câteva localități mari din Sălaj rămân fără apă potabilă până sâmbătă.

Întreruperea furnizării apei potabile este pusă pe seama unei avarii majore pe aducțiunea Vârșolț – Zalău, în zona Platformei Industriale Hereclean.

Astfel, se va întrerupe furnizarea apei potabile atât în municipiul Zalău, cât și în localitățile Hereclean, Badon, Bocșa, Bocșița, Guruslău, Câmpia Sălajului, Panic, Crișeni, Mirșid, Gârceiu, Cristur, Recea Mică, Recea Mare și Vârșolț.

”Estimăm reluarea serviciului în condiții normale: SÂMBĂTĂ, 17 iulie 2021, ora 6 AM”, anunță Compania de Apă Someș, care mai menționează că face eforturi pentru restabilirea alimentării cu apă în cel mai scurt timp.

”Sucursala Zalău a Companiei de Apă Someș SA, în colaborare cu Primăria Municipiului Zalău, va amplasa rezervoare având capacitatea de 1000 de litri, cu apă potabilă pentru populație, locațiile urmând a fi stabilite și anunțate ulterior”, se mai arată în comunicatul companiei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More