Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Zeci de dejeni au aprins lumânări în spirit de solidaritate cu victimele din Colectiv

0 48

Aproximativ 150 de persoane au luat parte luni seara, în ultima zi de doliu național, la un eveniment organizat în Parcul Mic din Dej, spirit de solidaritate cu victimele incendiului devastator din clubul bucureștean Colectiv.

Majoritate tineri, dejenii au aprins câte o candelă sau o lumânare, au depus flori la baza statuii din Parcul Mic, au împărtășit opinii despre tragedia ce a avut loc vineri seara și și-au exprimat regretul pentru decesul a zeci de tineri și rănirea altor peste 150 în incendiul care a îndoliat o țară întreagă.

Printre cei care au dorit să aprindă o lumânare, sau au adus o floare la ”altarul” organizat în Parcul Mic, s-au aflat și primarul Costan Morar și viceprimarul Aurelian Mureșan, dar și alți consilieri locali, șefi de instituții, profesori sau elevi.

Fiecare a dorit să țină un moment de reculegere în memoria victimelor tragediei de la ”clubul morții” și să-și arate sprijinul pentru cei care în continuare luptă pentru a supraviețui pe paturile spitalelor bucureștene.

Bineînțeles, numărul participanților la evenimentul de la Dej putea fi mult mai mare dacă cei care au organizat evenimentul pe Facebook îl împărtășeau tuturor. Pagina de eveniment creată pe Facebook a avut caracter privat, doar cei invitați în mod direct având acces la aceasta, astfel că sute de dejeni interesați de eveniment nu au avut acces la respectiva pagină.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1019843051411795.1073742094.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More