Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Ziua Eroilor Neamului, sărbătorită joi la Dej

1 1.349

Primăria Municipiului Dej și Garnizoana Dej au organizat cu prilejul Zilei Eroilor, zi proclamată Sărbătoare Națională a Poporului Român, în Ziua Înălțării Domnului, ceremonii militar religioase de comemorare a eroilor României.

Evenimentele dedicate acestei zile au început astăzi, de la ora 12, cu Depuneri de coroane și jerbe de flori la Monumentul Eroilor din Ocna Dej, pentru ca de la ora 13 să continue la Monumentele Eroilor din cimitirul Dealul Florilor.

Aici, în prezența oficialităților locale și a invitaților, programul a continuat cu intonarea Imnului Național al României, oficierea serviciului religios pentru pomenirea eroilor neamului, locuțiunea primarului Municipiului Dej, Morar Costan, depuneri de coroane și jerbe de flori și defilarea gărzii de onoare

Ulterior au avut loc depuneri de coroane și jerbe de flori la mormântul eroului mr. Iuliu Vasile Unguraș, căzut la datorie în teatrul de operații din Afganistan (cimitirul Mulatău).


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. ILI spune

    ONORAM EROII!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More