Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO|Dej – Verificări în comunitățile rrome după explozia de cazuri Covid-19. Vezi care sunt declarațiile autorităților

0 2.827

În contextul ultimelor cazuri de Covid-19 din municipiul Dej, prefectul județului Cluj, primarul Municipiului, dar și șeful Poliției Dej au efectuat mai multe controale în comunitățile rrome.

După explozia de cazuri de coronavirus din municipiul Dej, județul Cluj, prefectul județului, Mircea Abrudean, primarul municipiului, Morar Costan, dar și șeful Poliției Dej, au demarat mai multe controale în comunitățile rrome, acolo unde au fost depistate cele mai recente cazuri de infecție.

Prefectul județului, dar și primarul municipiului, au declarat faptul că este vorba de un număr de aproximativ 40 de cazuri. De asemenea în cursul zilei de ieri s-au efectuat 100 de teste pentru depistarea infecțiilor. În cursul zilei de azi s-au făcut alte 40 de testări.

Vorbim despre izolarea completă a celor 4 comunități, vorbim de un regim de carantinare totală pentru a împiedeca răspândirea virusului. Oamenilor li se asigură toate cele necesare prin grija domnului primar. Toți cei care sunt depistați pozitiv sunt extrași și duși la spitale dedicate în Cluj-Napoca, a declarat Mircea Abrudean, prefectul Județului.

Primarul Municipiul Dej, Morar Costan a declarat și el faptul că:

Există 10 locații unde avem izolați de 7-8 zile. Am dispus cu domnul prefect continuarea izolării în așa fel încât să avem echipaje la fiecare locație în parte pentru că dorim să ne protejăm restul populație din municipiul Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More