Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vindeau apă în loc de combustibil

0 32

canistre-damigene-benzina-motorina

Poliţiştii clujeni au reţinut 24 de ore doi bărbaţi bănuiţi că ar fi înşelat mai multe persoane prin substituirea combustibilului vândut cu apă.

Ieri, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Secţia 7 Poliţie, au organizat o acţiune în vederea depistării unor bărbaţi care ar fi înşelat mai multe persoane prin substituirea combustibilului oferit spre vânzare cu apă.

În acest context, au fost identificaţi doi bărbaţi care urmau să vândă unei persoane de 40 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, 200 de litri de ,,motorină” (apă) contra sumei de 800 de lei.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în perioada 21 aprilie – 27 mai, cei doi bărbaţi ar mai fi comis alte trei fapte de înşelăciune de acelaşi gen, cauzând un prejudiciu de peste 4.000 de lei.

Astfel, după o înţelegere prealabilă între bărbaţii bănuiţi de înşelăciune şi părţile vătămate, acestea din urmă lăsau contravaloarea şi ridicau canistrele fără să le verifice conţinutul.

În baza investigaţiilor efectuate de către poliţişti, la data de 27 mai, în jurul orei 14:30, cei doi bărbaţi de 21, respectiv de 25 de ani, din Cluj-Napoca, au fost prinşi în flagrant pe raza cartierului Someşeni din Cluj-Napoca.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj şi a Serviciului de Operațiuni Speciale Cluj.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţiştii clujeni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, urmând a fi prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere legală.

Poliţia recomandă:

–         Alimentaţi autovehiculul de la staţiile amenajate şi autorizate în acest sens!

–         Nu vă lasaţi păcălit de oferte tentante făcute prin telefon! Persoanele care încearcă să vă înşele sunt convingătoare!

–         Analizaţi cu atenţie ofertele comerciale primite! Dacă sună prea bine pentru a fi adevărat, atunci este foarte posibil ca oferta să ascundă ceva dubios… chiar să fie ilegală! 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More