Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vindeau replici de telefoane mobile sub pretext că sunt originale

0 54

smartphone andoid

Trei bărbați sunt urmăriți penal pentru că au înșelat mai mulți clujeni prin vânzarea de telefoane mobile replică sub pretextul că sunt smartphone-uri originale.

Cei trei, alături de alți doi bărbați, au fost identificați de polițiștii rutieri clujeni pe strada Moților din Cluj-Napoca, într-un autoturism aflat în atenția agenților din cadrul Niroului de Investigații Criminale Cluj.

În interiorul autoturismului au fost identificaţi cinci bărbaţi,  cu vârste cuprinse între 22 şi 38 ani, cu domiciliul în Bucureşti, Mangalia şi Galaţi.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, faţă de trei dintre bărbaţi a fost începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de  „înşelăciune”.

În fapt, în perioada 06.10.2012-28.01.2014, au indus în eroare mai multe persoane, oferind spre vânzare replici ale unor mărci de telefoane mobile sub pretextul că sunt originale, sau chiar oferind alte obiecte în huse de telefon despre care pretindeau a fi telefoane mobile.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 ore şi urmează a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More