Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vine toamna. Vezi prognoza pe trei zile

0 73

vremea-meteo-innorat-ploi

Toamna se apropie, nu doar în calendar odată cu începutul lunii septembrie, dar și în natură. Răcirea vremii va fi resimțită și în următoarele zile.

Potrivit meteorologilor, zilele următoare vor fi caracterizate de instabilitatea atmosferică, nu doar pentru zonele de munte, ci pentru întreaga jumătate de nord a ţării, unde vor fi frecvente descărcări electrice şi averse.

Duminică, norii şi aversele cu tunete şi fulgere preferă jumătatea nordică a ţării. Se anunță ploi, în unele zone de peste 20 de litri de apă pe metrul pătrat şi, de asemenea, de grindină, mai ales în zona de munte. Toamna se va resimți și ca temperatură a aerului, în timpul zilei anunțându-se maxime de 20-25 de grade în jumătatea de nord a țării.

Luni se menţine vremea instabilă în jumătatea de nord a ţării şi în toate masivele montane, unde sunt aşteptate înnorări temporar accentuate şi frecvente averse însoţite de descărcări electrice şi rafale de vânt. Nu lipsesc nici căderile de grindină, iar pe versanţii montani şi cantităţile de apă aduse de ploi sunt mai serioase.

Marţi, tot în jumătatea nordică a ţării şi la munte rămâne vreme instabilă, cu averse, fulgere, tunete şi vânt alert la nivel local. Izolat sunt de aşteptat din nou ploi mai bogate, dar şi căderi de grindină, mai probabil în zonele montane.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More