Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vine, vine primăvara. Prognoza ANM până în martie

0 584

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 10 februarie – 9 martie 2020.

Meteorologii de la ANM au emis Estimarea evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 10 februarie – 9 martie 2020.

Vremea 10 – 17 februarie 2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile nord-estice și în sud-vestul extrem al țării.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zona Carpaților Occidentali și în nordul extrem al țării. În rest, cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei, ușor deficitare, local, în regiunile estice și sud-estice.

Prognoza meteo 17 – 24 februarie 2020

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă ușor mai pronunțată în nord-estul teritoriului.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.

Vremea 24 februarie – 2 martie 2020

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi ușor deficitar, în toate regiunile.

Prognoza meteo 2 – 9 martie 2020

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări, potrivit ANM.

Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în regiunile intracarpatice și în cele sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More