Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Viol ca la Vaslui în Sălaj. O femeie violată de un vasluian aflat în vizită la Zalău

0 398

Un vasluian va sta după gratii pentru că a violat o femeie în municipiul Zalău. Fapta a fost comisă în luna august, iar pedeapsa a fost decis doar la finalul săptămânii trecute.

Un bărbat, de 31 de ani, din Vaslui își face petrece aproximativ 10 ani după gratii în urma unui viol. Acesta, aflat în vizită la Zalău, a petrecut toată noaptea într-un club. Euforic i-a cerut unei femei, în vârstă de 40 de ani, să-l ducă până la pensiunea în care era cazat. Pe drum, bărbatul ar fi devenit agresiv, a obligat-o pe femeie să meargă cu el în zona autogării din Zalău, unde a siluit-o.

Scena s-a petrecut în luna august, în noaptea de 9 spre 10 august. Totodată bărbatul și-a lăsat victima și fără telefon mobil. Însă, la scurt timp bărbatul a fost prins de către polițiști și reținut. Însă vasluianul a fost condamnat la închisoare doar la finalul săptămânii trecute.

El va executa opt ani de închisoare pentru viol, trei ani pentru lipsire de libertate şi doi ani pentru furt calificat, scriu cei de la Adevărul. Instanţa a contopit pedepsele, mai scriu cei de la Adevărul, aplicând pedeapsa cea mai mare, plus un spor de o treime din celelalte două. Ca urmare, inculpatul va sta în închisoare 9 ani şi 8 luni.

De asemenea, timp de cinci ani după executarea pedepsei închisorii, el nu va avea voie să comunice cu victima ori cu membrii familiei acesteia şi nici să se apropie de ei la o distanţă mai mică de 100 de metri. Soluţia Judecătoriei Zalău poate fi atacată cu apel.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More