Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Viol la comandă în Zalău. O copilă de 16 ani, victimă a răzbunării

0 1.364

O copilă de 16 ani a fost victima unei răzbunări din dragoste. A fost bătută și violată pentru că ar fi „furat” iubitul unei fete de 13 ani.

O copilă în vârstă de 16 ani a fost bătută și violată pe un teren viran din apropierea unui supermarket din municipiul Zalău. Potrivit celor de la IPJ Sălaj, în data de 25.09.2019, în jurul orelor 21:00 , o patrulă de siguranță publică ce se afla în misiune de patrulare a fost abordată de o tânără care a susținut  că a fost victima unei infracțiuni de viol.

Fata prezenta urme de violențe vizibile la nivelul corpului,  fiind îmbrăcată sumar. „Persoana vătămată era  o tânără  de 16 ani care locuia fară forme legale pe raza municipiului Zalău”, au transmis cei de la IPJ Sălaj.

Șocant însă este faptul că în spatele acestei agresiuni stă o altă minoră, de doar 13 ani. Aceasta ar fi vrut să se răzbune pe fata de 16 ani pentru că i-ar fi furat iubitul. Astfel a „comandat” ca rivala în dragoste să primească o corecție fizică.

Ulterior, în urma investigațiilor, o fată de 16 ani și un adolescent de 19 ani au fost reținuți. „A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de  viol, faptă prevăzută și pedepsită de art.218 alin.1 și 3 lit.c  și e din Codul Penal și ,, lovire și alte violențe ‘’ prev.și ped. de art. 193 alin.1 C.pen, fiind luată măsura reținerii pe o durată de 24 ore împotriva celor doi suspecți (o persoană de sex masculin de 19 ani și o persoană de sex feminin de 16 ani), care urmează a fi prezentați cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele sesizate”, au mai notat cei de la IPJ Sălaj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More