Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Violată de tatăl vitreg timp de 3 ani. Sora monstrului a aflat adevărul

0 54

Tanar acuzat de violul unei fetite de 6 ani din Bistrita

O fetiță din localitatea sălăjeană Poenița, comuna Băbeni, a fost violată de tatăl ei vitreg, fără ca cineva să o poată ajuta, mama fiind plecată la muncă în Italia. 

Se întâmpla în 2011 și, potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, imediat după plecare femeii în Italia, bărbatul a început să aibă un comportament anormal față de fetița care atunci avea 11 ani – atingând-o în zona genitală. Fata s-a opus avansurilor sexuale ale bărbatului, însă până la urmă, sub amenințare și constrânsă în chipuri inimaginabile, minora a început să întrețină relații sexuale cu tatăl său vitreg.

Situația a devenit de nesuportat pentru copilă, care anul trecut a încercat să se sinucidă, iar anul acesta, în iulie, a avut o nouă tentativă, fiind salvată de sora ei, care a găsit-o la timp.

Sora monstrului cu chip de om a aflat adevărul și a ajutat-o pe fată să meargă la poliție și să reclame totul. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a fost arestat preventiv, iar săptămâna aceasta a fost trimis în judecată pentru viol. Victima sa și ceilalți trei copii au fost dați în îngrijirea bunicilor materni, scrie VoceaTransilvaniei.ro.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More