Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Violator reținut la Cluj. A fost surprins într-un parc, cu un copil în brațe

0 581

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 46 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și ultraj contra bunelor moravuri.

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o persoană, cu privire la faptul că un bărbat care se afla într-un parc din municipiu, alături de un minor, ar fi avut un comportament care părea a fi suspect, acesta luând copilul în brațe, mai apoi îndreptându-se într-o zonă cu vegetație.

Incidentul a avut loc joi, 8 iulie a.c., în jurul orei 11.45, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

După ce bărbatul a fost informat despre faptul că va fi solicitată prezența unui echipaj al poliției, cel în cauză a părăsit parcul, deplasându-se într-o direcție necunoscută cu minorul.

În urma sesizării și transmiterii semnalmentelor bărbatului la numărul unic de urgență 112, la nivelul municipiului s-au constituit cu operativitate echipaje de polițiști în vederea depistării acestuia, fiind identificat după aproximativ 10 minute de la solicitare.

Precizăm faptul că la momentul depistării, minorul nu se afla în prezența acestuia.

Totodată, au fost demarate verificări pentru stabilirea locului în care se află minorul, copilul fiind găsit la domiciliu, alături de reprezentanții legali.

Bărbatul a fost condus la sediul unității de poliție, fiind demarate cercetări săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

Ulterior, în baza informațiilor rezultate în urma verificărilor din cadrul anchetei, fiind conturată o altă stare de fapt, s-a dispus extinderea încadrării juridice cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și schimbarea încadrării juridice în cauză din infracțiunea de agresiune sexuală în infracțiunea de viol.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în fața unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea propunerii unor alte măsuri preventive.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More