Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Violența domestică în floare în Maramureș. Mame, soții și copii, victime ale agresiunii

0 682

Polițiștii din Maramureș au intervenit la două noi cazuri de violență în familie.

Când iubeşti, nu loveşti! Când respecţi, nu îl supui pe celălalt! Poliţiştii maramureşeni iau aproape zilnic contact cu oameni care suferă ca urmare a faptelor de violenţă domestică. Poveştile unor relaţii bazate pe abuz trebuie încheiate!, cu aceste cuvinte începe un comunicat de presă al IPJ Maramureș, comunicat ce pune în fața opiniei publice două noi cazuri de violență în familie.

Astfel, ieri, 26 noiembrie, poliţiştii din Fărcaşa au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei astfel de fapte de violenţă domestică. O femeie de 75 de ani, din comuna Bicaz, a relatat că a fost agresată şi ameninţată de fiul său. Totul s-a petrecut bineînțeles pe fondul consumului de alcool.

Pentru protejarea victimei, pe numele agresorului, în vârstă de 48 de ani, a fost emis ordin de protecţie provizoriu. Totodată, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Tot ieri, o femeie i-a sesizat pe oamenii legii din Leordina că soţul său a început un scandal monstru în propria lor casă. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 46 de ani, care se afla, și în acest caz, sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat distrugeri în locuinţă şi şi-a ameninţat soţia şi cei doi copii.

Totodată poliţiştii au stabilit că agresorul a încălcat un ordin de protecţie emis de Judecătoria Vişeu de Sus. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More