Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Violență în familie: Dosar penal și ordin provizoriu de protecție

0 106

Aseară, în jurul orei 21.30, o femeie din Anieș a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în timp ce se afla la serviciu, soțul ei a sustras o sumă de bani pe care femeia îi împrumutase de la o vecină și i-a agresat pe copiii lor, în vârstă de 12 și 17 ani, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.

A intervenit un echipaj format dintr-un jandarm și un polițist, fiind întocmit dosar penal pentru furt și violență în familie. Femeia a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

La scurt timp după plecarea polițiștilor, unul dintre copii a sesizat prin 112 faptul că tatăl lor o agresează pe mama. Bărbatul, care se manifesta agresiv, a fost imobilizat și condus la sediul Poliției, iar polițiștii au emis împotriva lui ordin de protecție provizoriu, fiind evacuat din locuință. Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi continuă cercetările în cadrul dosarului  penal întocmit. De asemenea, starea conflictuală este în continuare monitorizată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More