Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Violența în familie, fenomen în creștere în Bistrița-Năsăud

0 77

Două noi cazuri de violență în familie au fost identificate în județul Bistrița-Năsăud în ultimele 24 de ore.

Potrivit celor de la IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 20 mai, polițiștii au intervenit ca urmare a unei sesizări formulate de o femeie în vârstă de 50 de ani, din Josenii Bârgăului.

Femeia a cerut ajutorul polițiștilor fiind amenințată de către soțul ei, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din localitate, cu care se află în proces de divorț.

Polițiștii Secției 2 au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului și au întocmit un dosar penal în cadrul căruia continuă cercetările și monitorizează starea conflictuală.

La aceeași dată, polițiștii au demarat cercetări pentru infracțiunea de violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat în vârstă de 52 de ani, din Sângeorz-Băi.

Acesta, în timp ce se afla în incinta locuinței, l-ar fi lovit pe fiul lui, un tânăr în vârstă de 25 de ani. Continuă cercetările și monitorizează situația în acest caz polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sângeorz-Băi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More