Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Violența în familie, fenomen îngrijorător

0 127

Agresiunile provocate de certurile în familie reprezintă un fenomen în constantă evoluție. Două cazuri au fost raportate într-o singură zi, deși multe astfel de acte de violență sunt ascunse.

Reprezentanții IPJ Maramureș transmit că agresiunile în familie sunt fenomene cu o evoluție îngrijorătoare. Astfel, conform acestora, două cazuri au fost raportate chiar ieri, deși este bine cunoscut că multe cazuri de violență în familie nu ajung la urechile polițiștilor.

În acest mod poliţiştii din Baia Sprie au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie de 39 de ani, din oraş, cu privire la faptul că a fost agresată de soţul ei. Din primele cercetări efectuate oamenii legii au stabilit faptul că pe fondul unor certuri, bărbatul în vârstă de 52 de ani si-ar fi lovit propria soție. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. Totodată  în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Totodată restricţii de a nu se mai apropia de concubină i-au fost impuse şi unui bărbat de  42 de ani din localitatea Ilba. Şi pe numele acestuia poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 200 metri de persoana vătămată, în vârstă de 41 de ani. În acest caz poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More