Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Violențe în Sălaj. Mai multe infracțiuni contra persoanei constatate în câteva zile

0 359

Polițiștii sălăjeni au intervenit la 81 de evenimente la care au fost solicitați pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie sau pentru a menține siguranța publică.

Confrom IPJ Sălaj, în perioada 10-13 decembrie, la nivel judeţean, poliţiştii au acţionat în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Astfel oamenii legii au transmis că s-au constatat 44 de infracţiuni, din care trei la regimul circulaţiei rutiere (conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis), 18 infracţiuni contra persoanei (omor, ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă etc.), 16 infracţiuni contra patrimoniului (furturi, distrugeri, tentativă la infracţiunea de furt), iar diferenţa au constituit alte fapte.         

În cadrul acţiunilor desfăşurate, polițiștii au aplicat şi 570 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 138175 lei, pentru neregulile constatate. Totodată, au fost reținute 20 de permise de conducere și au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More