Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Viorica Dăncilă face piața marți la Dej. Apoi merge la spital

2 4.531

Premierul suspendat Viorica Dăncilă, aflată îmn plină campanie electorală pentru alegerile prezidențiale, are mâine programată o vizită ”surpriză” și la Dej.

Spunem ”surpriză” pentru că vizita nu a fost anunțată oficial, pesediștii preferând să țină ascunsă vizita tocmai pentru ca eventuali protestatari să nu strice evenimentul.

Asta nu înseamnă însă că Viorica Dăncilă va fi ascunsă de ochii lumii. Aceasta va veni în zorii zilei la Dej, tocmai în zi de piață. După ce va ateriza la ora 8:15 pe aeroportul din Cluj-Napoca, alaiul va da o fugă până în Dej.

Aici, va fi întâmpinată de mai marele orașului, Costan Morar, care face cinste cu cafeaua de dimineață în biroul său de la Primărie. Doar câteva minute va fi ascunsă Dăncilă de ochii lumii, ulterior urmând să facă o plimbare printre cetățeni, să meargă la piața din centru, că tot e zi de târg și adunătură de lume, pentru ca apoi să viziteze scurt și Spitalul Municipal Dej. Nu că ar mai fi ceva obiective de vizitat în Dej. Că doar nu are cum să inaugureze centura ocolitoare a municipiului Dej, care tocmai a sărit din planurile PSD.

Dacă îi permite timpul și programul încărcat, prima femeie candidat PSD la președinție ar putea face o vizită și în parcul industrial din Dej.

Plimbarea Vioricăi Dăncilă prin Dej nu va dura mai mult de o oră și jumătate, aceasta având programată o vizită și la Săndulești la 12:30, pentru ca apoi să-și continue programul cu vizite la societatea Terapia din Cluj-Napoca (ora 15:30) și la un eveniment electoral la Cinema ”Florin Piersic” (la ora 17).

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Bogdan Elena spune

    Prim-proasta României Dănciloaia a guvernului demis de Parlament, candidata organizaţiei infracţionale PSD vrea să se facă de râs şi în Dej unde oamenii cu scaun la cap se întreabă se-o fi căutând în Dej! Nesimţirea pesediştilor depăşeşte orice limite confirmată chiar de trădătorul imbecil PSD-ist Itu Cornel fanfaronul Dejului. Cu siguranţă la alegerile viitoare aceşti nesimţiţi vor dispărea!

  2. vox spune

    Ma duc sa-mi caut o prastie…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More