Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Viorica Dăncilă, primită cu zâmbete și îmbrățișări la Dej – VIDEO

0 2.603

Premierul demis Viorica Dăncilă, candidat la alegerile prezidențiale, s-a aflat marți dimineață la Dej într-o vizită din cadrul campaniei electorale.

Dăncilă a venit la Dej însoțită de ministrul Agriculturii Petre Daea, Mihai Fifor, secretarul general al PSD, Liviu Alexa, președintele PSD Cluj, Adrian Mlădinoiu, secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului, dar și de membri ai staff-ului de campanie,fiind primită la Primăria Dej de primarul Costan Morar.

Aici, Viorica Dăncilă a purtat discuții și cu reprezentanți ai minerilor de la Salina Ocna Dej, aflați în grevă generală încă de ieri.

„Am discutat cu minerii legat de voucherele de vacanță. Există o nemulțumire justificată, pentru ca noi am prevăzut în bugetul pe anul acesta voucherele de vacanță pentru dânșii, dar în Consiliul de Administrație se pare că au decis ca acestea să nu se mai acorde.

Am vorbit cu ministrul Economiei, va avea o discuție astăzi cu conducerea Salrom pentru a debloca această situație”, a spus Viorica Dăncilă, după o discuție purtată cu reprezentanții minerilor la Primăria Dej.

Aproximativ 100 de angajați ai Salinei Ocna Dej se află, marți, în a doua zi de proteste, deoarece nu și-au primit voucherele de vacanță.

Liderul sindical, Ionuț Man, a declarat că protestul a fost spontan.

„E un protest spontan ca urmare a nemulțumirii oamenilor pentru neacordarea voucherelor de vacanță. Oamenii au întrerupt lucrul, livrările, tot. Deocamdată protestul continuă, așteptăm pe cineva din conducerea societății. Nu știu dacă oamenii vor protesta și în altă zi”, a spus Ionuț Man.

După discuțiile de la Primăria Dej, Viorica Dăncilă, alături de oficialități și alaiul de susținători din cadrul PSD Cluj, s-au deplasat în piața din centrul orașului, tocmai în zi de târg, unde candidata PSD la prezidențiale a fost întâmpinată cu zâmbete și îmbrățișări de comercianți și clienții din piață.

Viorica Dăncilă a gustat mai multe produse scoase la vânzare în hala de lactate, a dat mâna cu oamenii, a cumpărat mere și ridichi de la agricultori, a făcut poze cu susținătorii și a primit aprecieri din partea acestora.

Vizita oficială a acesteia a continuat preț de câteva minute la Spitalul Municipal Dej, unde a fost primită de directorul Mihai Pandrea, pentru ca la finalul vizitei să treacă și pe la una dintre fabricile din parcul industrial.

Dejenii au dovedit, încă o dată, că indiferent de simpatiile sau antipatiile politice, sunt oameni calzi și primitori. Cum a decurs vizita Vioricăi Dăncilă la Dej vedeți în materialele video de mai sus.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More