Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Viralul zilei: Zeci de mii de români la ”Ziua Izabellei”

0 192

ziua izabellei

Un simplu Event (eveniment) pe Facebook a luat azi o amploare deosebită pe rețelele de socializare. Simpla zi de naștere a unei fete din Constanța se poate transforma în cea mai mare petrecere din România.

Peste 23.000 de români au anunțat că vor participa la Ziua Izabellei, în 14 martie la Constanța, alți peste 100.000 de oameni fiind invitați. Cifrele cresc de la o oră la alta, iar mesajele de pe pagina de Facebook a evenimentului se multiplică văzând cu ochii.

În realitate, este vorba despre o simplă petrecere a unei fete din Constanța. Aceasta și prietenele ei au avut proasta inspirație să creeze un eveniment public cu această ocazie. Și-au invitat prietenii, aceștia la rândul lor au invitat alți prieteni, astfel că invitațiile la eveniment s-au răspândit cu repeziciune, ajungându-se ca mii de necunoscuți să confirme prezența la eveniment doar din amuzament.

O adevărată serie de glume, fotografii și mesaje postate la caterincă au invadat pagina evenimentului, spre amuzamentul tuturor celor care o accesează.

Întâmplarea poate avea însă și urmări în realitate, pentru că Izabella nu este singura care a creat un eveniment pe Facebook cu ocazia zilei de naștere.

Un adolescent de 16 ani dintr-o localitate din Germania a dat invitație pe Facebook la peste 25.000 de necunoscuți la petrecerea de ziua lui. Dintre cei invitați, 2.000 de tineri chiar au dat curs invitației și s-au prezentat în micuța localitate germană cu doar 500 de locuitori.

Dându-și seama de gafa comisă, adolescentul a plecat de acasă împreună cu familia lui, însă petrecerea anulată nu i-a descurajat pe petrecăreții deja sosiți. A fost nevoie de intervenția a peste 160 de polițiști pentru ca petrecăreții să fie împrăștiați. Nu înainte, însă, ca aceștia să provoace pagube de 115.000 de euro în respectiva localitate.

Să sperăm că nu se va întâmpla așa și în cazul Izabellei. Asta, deși, după cum spunea unul dintre cei care și-au anunțat participarea, la ziua Izabellei se poate să participe mai mulți oameni decât la carnavalurile organizate de Mazăre în Constanța.
Până la urmă, pagina evenimentului a fost închisă, spre dezamăgirea miilor de persoane care au comfirmat participarea. Înaintemde a se închide, la eveniment se înscriseseră peste 30.000 de persoane.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More