Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Virgil Oșan este noul președinte al Rotary Club Dej – FOTO/VIDEO

0 282

someseanul-virgil osan rotary dej

Clubul Rotary, filiala Dej, a organizat vineri după-amiaza festivitatea de schimbare a președinților, eveniment în cadrul căruia Adrian Oșan, președintele 2014-2015 a predat colanul de președinte lui Virgil Oșan, cel care se va afla la conducerea clubului dejean până în iulie 2016.

Evenimentul a debutat cu intonarea imnurilor României și Republicii Moldova și a imnului internațional Rotary, după care Adrian Oșan a făcut o amplă prezentare a activității Club Rotary Dej pe perioada mandatului său.

Acesta a mulțumit echipei sale pentru sprijin și tuturor membrilor care i-au fost alături pe parcursul anului trecut, după care a predat colanul noului președinte 2015-2016, Virgil Oșan.

Noul președinte a prezentat în fața celorlalți rotarieni și a invitaților lor echipa care îl va ajuta pe perioada mandatului său de un an în realizarea proiectelor clubului, unele dintre proiecte fiind o continuare a celor inițiate de predecesorii săi în anii trecuți, în timp ce alte proiecte sunt noi și cu mare interes de a fi puse în practică.

Tot în cadrul evenimentului de azi au fost primiți în cadrul Rotary Club Dej doi membri noi, dar și doi membri onorifici noi, Bogdan Herea, președintele Clubului francofon de afaceri Cluj, și Ludger Thol, președintele Clubului oamenilor de afaceri de limbă germană din Transilvania de nord..

După discursurile de felicitări și mulțumiri, dar și scurtele mesaje de succes adresate de reprezentanți ai Club Rotary Gherla și Club Rotary Bistrița Nosa, festivitatea oficială a luat sfârșit, evenimentul continuând însă cu o cină festivă și programe artistice de petrecere.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.960819810647453.1073742018.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More