Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Viteza excesivă, în atenţia poliţiştilor bistriţeni

0 33

masina_politie_37993400

În cursul zilei de ieri, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul I.P.J. Bistriţa-Năsăud au aplicat 239 de sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto care au încălcat legislaţia rutieră, dintre care 141 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate se ridică la 41.720 lei.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 5 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice, dintre care 1 pentru depăşire neregulamentară şi 1 pentru consum de alcool şi au constatat o infracţiune rutieră.

În perioada 29-31 august, poliţiştii rutieri din cadrul I.P.J. Bistriţa-Năsăud, împreună cu cei de ordine publică, continuă seria de acţiuni preventive pentru reducerea evenimentelor rutiere grave, produse pe fondul nerespectării normelor legale cu privire la circulaţia pe drumurile publice, în special a celor care reglementează regimul legal de viteză.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More