Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Viteza excesivă, problemă principală pe șosele. 25 de permise reținute

0 226

Oamenii legii se bat de șoferi care nu întrevăd pericolele vitezei excesive. Reacția legii nu întârzie, contravenții de peste 136.000 de lei și 25 de permise reținute.

Controalele polițiștilor rutieri au continuat şi în week-end, anunță IPJ Maramureș. Oamenii legii au fost prezenți pe drumurile publice din județ cu aparatura radar din dotare și pentru abaterile constate au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 136 000 lei. Mai mulți conducători auto au rămas fără permise de conducere.

În week-end-ul ce tocmai s-a încheiat poliţiştii care au acţionat pe D.N.1C, pe raza localităţilor Şomcuta Mare şi Satulung, pe raza oraşului Baia Sprie, pe D.J.108A Ulmeni – Sălsig şi pe raza comunei Suciu de Sus au oprit pentru verificări aproximativ 300 de autovehicule. Ca urmare a neregulilor constatate au fost întocmite mai multe dosare penale şi au fost aplicate 193 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe amenzi pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară au fost reţinute în vederea suspendării 25 de permise de conducere şi au fost retrase şapte de certificate de înmatriculare. În săptămâna care tocmai a început poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More