Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Viteza nu se iartă. În viteză au plecat și permisele unor șoferi

0 158

Mai mulți șoferi au rămas fără permis. Cauza a fost mai ales viteza excesivă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureș, în ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Maramureş au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Duminică, între orele 13.00 – 18.00, au fost oprite pentru verificări aproape 100 de autoturisme care se deplasau pe drumurile publice de pe raza judeţului.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 69 de sancțiuni contravenționale, 44 pentru depăşirea limitelor legale de viteză. Valoare amenzilor aplicate a depăşit suma de 42.000 de lei.

Totodată au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 11 permise de conducere (10 pentru viteză excesivă şi unul pentru depăşire neregulamentară) și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More