Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vitezomani opriți pe Calea Florești. Cinci șoferi prinși în decurs de o oră

0 117

Cinci șoferi și-au pierdut dreptul de a conduce pentru 90 de zile. Au călcat mult prea tare pedala de accelerație pe Calea Florești.

Potrivit IPJ Cluj, în această dimineață, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au acționat cu aparatul radar în vederea reducerii riscului de producere a accidentelor rutiere pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Acțiunea a vizat Calea Florești și în decurs de o singură oră, între 08.30 – 09.30 nu mai puțin de 5 șoferi, toți din Cluj-Napoca, cu vârsta între 24 și 45 de ani au fost depistați circulând cu viteza între 101 și 124 km/oră. Toți cei cinci și-au pierdut dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Poliția recomandă tuturor celor aflați la volan sau pe motoare să respecte limitele legale de viteză, să nu recurgă la manevre riscante în trafic și mai ales să nu conducă dacă au consumat băuturi alcoolice. Acțiunile polițiștilor rutieri vor continua pe întreaga perioadă a minivacantei pentru a reduce riscul de producere al accidentelor rutiere și pentru impunerea unui climat de disciplină rutieră în trafic.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More