Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vitezomanii au plătit scump în acest weekend

0 127

Persoanele care au condus cu viteză peste limită nu au scăpat de vigilența polițiștilor. S-au aplicat amenzi consistente.

Potrivit reprezentanților IPJ Maramureș, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş şi poliţiştii din Seini, Ocna Şugatag, Onceşti, Baia Sprie, Şişeşti, Ulmeni şi Sarasău au participat la acţiuni cu autospeciale dotate cu aparat radar.

Din cele 187 sancţiuni contravenţionale aplicate, cele mai multe au fost aplicate şoferilor care conduceau cu viteză peste limita legală. Valoarea lor a fost de aproximativ 89.000 de lei. Totodată, în 13 cazuri poliţiştii au aplicat măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce. Pentru defecţiuni tehnice, oamenii legii au dispus retragerea a trei certificate de înmatriculare.

Și pentru perioada următoare, în contextul Sărbătorilor de Paști, Zilei Internaţionale a Muncii şi Zilei Naţionale a Tineretului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureş vor acţiona pentru realizarea unui climat de ordine și liniște publică şi pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More