Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vitezomanii autostrăzilor, în radarul polițiștilor. Un tânăr din Cluj a rămas fără permis

0 50

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat ieri trei persoane care conduceau cu viteze de 191 km/h, 215 km/h și 218 km/h, pe autostradă.

Cele trei persoane au fost sancționate contravențional, totodată, fiindu-le reținute permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

La data de 18 martie a.c., în intervalul orar 14.00 — 15.00, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, pe autostrăzile A1 și A3, trei bărbați, conducând cu viteză excesivă.

Primul bărbat, de 35 de ani, din comuna Sibiu, a fost depistat la kilometrul 245 al autostrăzii A1 Râmnicu Vâlcea — Deva, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 218 km/h.

Al doilea bărbat, un cetățean italian, a fost depistat la kilometrul 74 al autostrăzii A1 București — Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea autoturismul cu viteza de 191 km/h.

Al treilea bărbat, de 30 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat la kilometrul 45 al autostrăzii A3 Turda-Borș, în timp ce conducea autoturismul cu viteza de 215 km/h.

Polițiștii i-au sancționat pe toți trei cu amenzi contravenționale în valoare de 2.030 de lei, primul, 1.305, al doilea și 2900, al treilea, iar, ca măsură complementară, le-au reținut permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

CONDUCEȚI PRUDENT!

Poliția Română este la datorie, pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave și salvarea de vieți!

Depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More