Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vitezomanii puși la respect de către poliția rutieră

0 93

Polițiștii maramureșeni, mai ales cei din Baia Mare, au pornit la o vânătoare de șoferi care calcă prea tare pedala de accelerație.

A fost un week-end cu multe acţiuni desfăşurate de poliţiştii rutieri pentru siguranţa participanţilor la trafic, transmit cei de la IPJ Maramureș. După ce sâmbătă a fost aplicat un număr mare de sancţiuni şoferilor care au condus cu viteză excesivă, duminică poliţiştii au continuat acţiunile cu aparatura radar din dotare pe raza municipiului Baia Mare şi a oraşului Baia Sprie.

Pe raza municipiului Baia Mare, poliţiştii Biroului Rutier au acţionat pe tot parcursul zilei. Între orele 07.00 – 20.00 au fost oprite şi verificate 50 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 47 de sancţiuni contravenţionale. Dintre acestea, 35 au fost în cazul şoferilor depistaţi că circulau cu viteză peste limita legală. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 20.000 de lei.

Şi poliţiştii din Baia Sprie au continuat acţiunile, verificând pe parcursul zilei de ieri 47 de autovehicule. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 4 000 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More