Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Vitezomanii sancționați cu 10.000 de lei

0 223

Polițiștii au pus ochii pe șoferii care calcă prea apăsat pedala de accelerație. Au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale.

Poliţiştii Formaţiunii Rutiere Seini, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au acţionat, ieri, 18 aprilie, între orele 10.00 – 12.00 şi 16.00 – 18.00, pentru supravegherea traficului rutier şi prevenirea accidentelor de circulaţie, având ca prioritate depistarea şoferilor care pun în pericol siguranţa traficului rutier conducând cu viteză excesivă.

În cadrul acţiunii au fost oprite pentru verificări mai multe autoturisme iar pentru conducere cu viteză excesivă sau pentru alte abateri de la normele privind circulaţia pe drumurile publice au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 10 000 de lei.

Întrucât viteza excesivă sau cea neadaptată la condiţiile de drum şi trafic reprezintă unul dintre factorii generatori de accidente rutiere, poliţiştii vă recomandă să conduceţi preventiv, să luaţi în calcul că pe măsură ce apăsaţi pedala de acceleraţie vă puneţi în pericol atât propria viaţă cât şi a celor dragi care se află cu dumneavoastră în maşină sau a altor participanţi la trafic, care circulă regulamentar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More