Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vlad Pîslariu a mai cucerit un titlu la dans sportiv

0 271

world-open-standard-si-latino_019

Dansatorul dejean Vlad Pîslariu, împreună cu perechea sa Eszter Pop, au urcat pe prima treaptă a podiumului la categoria Tineret în cadrul Timișoara Open Championship, festival internațional de dans la care au participat sportivi din peste 20 de țări.

Câștigători de curând ai titlului mondial la Campionatul Mondial de Dans Sportiv Standard pentru Tineret, Vlad Pîslariu și Eszter Pop n-au avut adversari nici la Timișoara, reușind să câștige detașat prima poziție. Le-au urmat pe podium perechile Răzvan Cotescu și Ioana Lupeanu, vicecampioni naționali, și Nikita Bortsov și Yasmine Stuparu.

O altă victorie românească la acest festival s-a înregistrat la Campionatul Uniunii Europene la 10 dansuri, câștigători fiind Toth Tibor Csaba si Valentina Dobrila. Aceștia au fost urmați pe podium de perechea germană Philipp Hanus și Siri Kirchmann, pentru ca pe locul trei să se claseze perechea din Ungaria formată din Mark Filotas și Zsofia Barkoczi.

Peste 140 de perechi s-au înscris și la categoria Standard, unde titlul a fost câștigat de perechea din Rusia Alexey Glukhov și Anastasia Glazunova. Locul doi a revenit românilor campioni naționali, Rareș Cojoc și Hanna Zudziewicz, iar pe trei au urcat ucrainenii Volodymyr Lyatov și Veronika Myshko.

Foto: Virgil Simionescu / opiniatimisoarei.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More