Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vlad Țelea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity, a murit la spital

0 248

Vlad Telea, unul dintre chitaristii trupei Goodbye to Gravity care a sustinut concertul de vineri noapte din Club Colectiv a murit.

Vlad Țelea avea 37 de ani și avea o fetiță de 2 ani. Pagina de Facebook a lui Vlad Țelea s-a umplul de mesaje emoționante. „Vlad, încă sper să nu fie adevarat! Nu poate fi adevarat! Să te odihnesti în pace!”, a scris un amic îndurerat. Un altul a adăugat: „Speram să fie o gluma proastă dar din păcate nu este. Un copil deosebit, așa îmi amintesc eu de tine! Condoleante familiei tale!”.

Trupa Goodbye To Gravity care a sustinut concertul din Colectiv era formată din cinci membrii: Andrei Galut – voce, Alex Pascu – bass, Vlad Telea – chitară, Mihai Alexandru – chitară şi Bogdan Lavinius – tobe.

Andrei Găluț si Alex Pascu au fost operati si se afla la terapie intensiva.

Vlad Țelea
Vlad Țelea

Vlad Ţelea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity nu a reuşit să scape cu viaţă din carnagiul care a avut loc în clubul unde susţinea un concert. După ce a fost resuscitat de echipele de medici care au ajuns la faţa locului, iar apoi transportat la spital, Vlad Ţelea a pierdut lupta cu moartea şi s-a stins din viaţă. „Din păcate chitaristul trupei a murit”, a declarat printre lacrimi Edvigia Ţâru, scrie România TV.

Un alt artist şi-a pierdut viaţa în incendiul de la clubul Colectiv. Este vorba de Adrian Rugină, fost membru al trupei Teuton, născut și format muzical la Piatra-Neamț, stabilit ulterior în București. Adrian Rugină avea 38 de ani, era absolvent al Academiei de Studii Economice, însă nu a renunțat niciodată la pasiunea sa pentru muzică. În ultimul timp era toboșarul trupei Bucium și se ocupa cu organizarea de concerte. Se pare că sâmbătă seara era în clubul în care a izbucnit incendiul în calitate de spectator, scrie Mesagerul de Neamţ. 

Un alt artist case afla în club în momentul producerii incendiului şi care a fost rănit este şi Adrian Despot, solistul de la Viţa de Vie, care acum se află acasă.

CITIȚI ȘI:

Explozie urmată de un incendiu la un club din centrul Capitalei. Mai mulți oameni au murit

Club Colectiv București: S-a început urmărirea penală pentru ucidere din culpă

Trei zile de doliu național în urma tragediei de la Club Colectiv

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More