Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Voce PSD – Iohannis „joc electoral” pe seama copiilor, pensionarilor și a românilor

0 85

Senatorul Liviu Pop lansează un nou atac împotriva președintelui Iohannis.

Senatorul PSD Liviu Pop lansează un nou atac violent asupra președintelui Iohannis. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Liviu Pop, susține că președintele face un joc electoral pe seama copiilor care nu și-au primit alocațiile mărite, dar și pe seama pensionarilor, pe care îi sperie, pentru a crea o imagine proastă a PSD, cu lipsa banilor de pensii.

„PSD constată că președintele Iohannis îi minte din nou pe români în încercarea de a explica de ce a luat decizia de a bloca adoptarea bugetului pentru anul 2019. Este doar un joc electoral pentru că Iohannis știe bine că bugetul va fi adoptat curând de Parlament fără ca el să-l mai poată opri să intre în vigoare. Este un joc făcut pe seama copiilor care nu și-au putut primi alocațiile majorate de la 1 martie 2019, așa cum prevăzuse ordonanța Guvernului. Este de asemenea un joc politic făcut de președintele Iohannis pe spatele pensionarilor pe care îi minte la fel cum a făcut-o și în trecut, spunând mereu că nu mai sunt bani pentru plata pensiilor. Realitatea l-a contrazis însă de fiecare dată. Pensiile au fost plătite și majorate în avans față de prevederile legale” a notat senatorul.

De asemenea, Liviu Pop, pune în cârca președintelui și lipsa de investiții în sănătate, pe care acesta le-ar bloca, deși PSD a creat un buget cu 6 miliarde mai mare față de anul trecut, buget îndreptat către sistemul medical.

„Este un joc făcut de președinte împotriva tuturor românilor care așteaptă investițiile din sănătate al căror buget este cu 6 miliarde mai mare față de anul trecut și cu 16 miliarde mai mare față de bugetul Guvernului Cioloș girat de președintele Iohannis” a încheiat senatorul PSD.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More