Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Volei: CS Unirea Dej se pregătește de noul sezon cu un lot modificat

0 873

Noul sezon al Diviziei A1 la volei masculin începe în luna octombrie, iar CS Unirea Dej se află în plin proces de pregătire a startului de campionat cu un lot modificat.

Pe parcursul pauzei competiționale, echipa dejeană, condusă în continuare de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi, a suferit mai multe modificări în componență.

Astfel, de la Unirea Dej au plecat Silviu Suson și Andrei Grigoraș (la Craiova), Mihai Coasă (la Buzău), Mihai Tarța (la Câmpia Turzii), Natan Săvan și Eduard Catrina (la Cluj), Nemanja Vidovic (în Bosnia).

Mai importante sunt modificările survenite în lotul echipei la capitolul sosiri. Astfel, pentru Unirea Dej în sezonul următor vor juca Mihai Dumitrache (de la Dinamo), Alexandru Rata (de la Suceava), Sebastian Bratu (de la CTF București), Eduard Ocunschi (revine după împrumutul la Steaua), Paul Abrudan (de la Baia Mare), Bela Bartha (de la LAPI Dej).

Tot în lotul dejenilor intră din acest an și doi jucători străini, Antonic Milos (Serbia) și Koci Redjo (Albania). Antrenori ai Unirii Dej rămân și pentru sezonul 2019-2020 Marius Dascălu și Tibi Szilagyi.

Turnee de pregătire

Pentru a pregăti startul sezonului competițional ce debutează în luna octombrie, Unirea Dej va participa și la două turnee amicale. Primul va avea loc la Baia Mare, în perioada 27-29 septembrie, iar al doilea va fi găzduit la Dej, în 3-5 octombrie, la acesta fiind înscrise și Steaua București, Câmpia Turzii și U Cluj.

Abonamente pentru fani

Din 15 septembrie clubul Unirea Dej pune în vânzare abonamente pentru sezonul următor la prețul de 100 lei, pentru adulți, și 50 lei copii și pensionari. Biletele de intrare la meciuri își păstrează prețul de anul trecut, 10 lei adulții și 5 lei copiii și pensionarii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More