Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Volei masculin. Rezultate dure în etapa 14 din Divizia A1

0 433

CS Unirea Dej n-a reușit să câștige decât un set în meciul din deplasarea de la Șimleul Silvaniei, în timp ce U Cluj s-a închinat pe teren propriu în fața celor de la Craiova. Remat Zalău a pierdut acasă cu Tomis Constanța, iar Explorări Baia Mare a câștigat cu greu în deplasare la Dinamo București.

CS Unirea Dej a înregistrat prima înfrângere din acest an, fiind învinsă în deplasare cu 3-1 de Phoenix Șimleul Silvaniei. Dejenii au început bine meciul, au câștigat primul set cu 25-18, dar apoi le-au pierdut pe următoarele trei la 20, 17 și 23.

Universitatea Cluj n-a făcut față pe teren propriu în compania celor de la SCMU Craiova, care au dominat meciul în totalitate și au câștigat primele două seturi la distanță confortabilă, la 20 și la 18, pentru ca în al treilea set să se impună cu 25-23.

Puțin mai echilibrat a fost meciul de la Zalău, unde a făcut deplasarea liderul clasamentului, Tomis Constanța. Echipa de la malul mării s-a impus în prelungirile primului set cu 27-25, pe al doilea l-a câștigat la 22, în timp ce al treilea set a fost mai lejer și câștigat de constănțeni la 20.

Cea mai mare bătălie a acestei etape s-a dat la București, între Dinamo și Explorări Baia Mare, un meci încins terminat după cinci seturi istovitoare. Dinamo a dat impresia că nu are probleme și a câștigat în primul set cu 25-17, însă băimărenii s-au ținut tare în setul al doilea, care s-a încheiat în prelungiri tot cu avantajul bucureștenilor, scor 28-26. Știința Explorări a menținut revenirea de formă și în setul al treilea, câștigat la 22, pentru ca al treilea set să se ducă și el mult în prelungiri. Baia Mare s-a impus cu 31-29 și a dus meciul în tie-break, unde Dinamo a clacat considerabil, astfel că după o revenire spectaculoasă, băimărenii au ieșit învingători cu 15-11.

Rezultatele etapei a XIV-a a Diviziei A1 de volei masculin:

CS Dinamo Bucureşti – Ştiinţa Explorări Baia Mare 2-3
CSM Agronomia Bucureşti – VCM LPS Piatra Neamţ 1-3
U Cluj – SCMU Craiova 0-3
Remat Zalău – Tomis Constanța 0-3
Șimleul Silvaniei – Unirea Dej 3-1

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More