Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VOLEI: Unirea Dej se întoarce cu un punct și de la Zalău

0 89

Voleibaliștii Unirii Dej au fost aproape de o mare surpriză duminică, la Zalău, în fața campioanei din sezonul trecut, reușind să smulgă un punct în urma unui meci de cinci seturi. Echipa antrenată de Marius Dascălu și Tibor Szilagy a reușit să facă din nou un meci bun în deplasare, însă a fost învinsă de Volei Municipal, cu 3-2, la capătul unui meci extrem de echilibrat.

Primul set al partidei de la Zalău a aparținut dejenilor, care au intrat mai bine în meci, au greșit mai puțin și s-au impus pe tabelă (22-25), preluând conducerea cu 1-0.

Echipa campioană nu s-a lăsat însă mai prejos, iar pe parcursul următoarelor două seturi a stat mai bine în teren, a atacat mai precis, lăsând mai puțin loc greșelilor, astfel că după 25-19 și 25-17 Zalăul era echipa care conducea la seturi cu 2-1.

Marius Dascălu și-a încurajat exact cât trebuia elevii, în pauza dintre seturi, pentru ca Unirea Dej să aibă o altă abordare în setul al patrulea. Dejenii au făcut punct după punct și au reușit să se distanțeze de două ori la patru puncte, însă spre final de set Zalăul a revenit și a împins disputa în prelungiri. Unirea a făcut totuși 24-26 și a dus meciul în decisiv.

Ultima rundă a întâlnirii i-a găsit pe elevii lui Marius Dascălu mai concentrați și cu un moral mai bun. Unirea a condus cu 11-9 și părea că se desprinde în victorioasă, însă gazdele au avut parte de o revenire spectaculoasă și au punctat consecutiv de șase ori, pentru a-și adjudeca setul la 11 și victoria în acest meci.

Pentru Unirea Dej urmează meciul de pe teren propriu cu Timișoara, programat sâmbăta viitoare, în 28 octombrie, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More